OVER ONS

WAT SCHEERDER BOUWADVIES VOOR U BETEKENT

Scheerder Bouwadvies……met tientallen jaren ervaring bij nieuwbouw en bestaande bouw. Wij begeleiden projecten voor particulieren of bouwprofessionals van A tot Z. Met onze praktische instelling gaan wij op zoek naar de beste bouwkundige oplossing voor uw bouwproject.

Tijdens het gehele proces denken wij graag met u mee. Vanaf het moment dat de eerste ideeën zijn ontstaan, tot aan de realisatie van de nieuwbouw, verbouw of aanbouw van uw object. Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij ons centraal.

Ons bureau gespecialiseerd in het maken van bouwkundige tekeningen, illustraties en bouwkundige advisering. Goede bouwtekeningen zijn bijvoorbeeld nodig voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning en het realiseren in de uitvoering van uw project. Wij werken in opdracht van onder andere particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en (agrarische) adviesbureaus.

Persoonlijk advies voor de nieuwbouw of verbouwing van een woning
Heeft u plannen voor een nieuwbouwwoning, aanbouw of verbouwing? Wij kunnen uw bouwtekeningen verzorgen. Ga goed voorbereid aan de slag en laat u adviseren door een specialist. Denk alvast na over de concrete plannen, het beschikbare budget en de planning. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt u ons meer over alle wensen. Wij gaan aan de slag met het maken van een ontwerp. Nadat we deze met u hebben besproken, maken we een technisch ontwerp. Hierbij horen ook de constructieberekeningen- en tekeningen en de bouwbesluitberekeningen.

Na goedkeuring helpen wij u graag bij de selectie van een geschikte aannemer. Wij vragen een aantal aannemers om een prijsopgave te doen (een aanbesteding). Wanneer een keuze is gemaakt voor een aannemer, kunnen in opdracht van deze partij werktekeningen gemaakt worden.

Professionele bouwtekeningen
Goede en professionele bouwtekeningen zorgen dat de (ver)bouw zo snel mogelijk kan starten. De bouwtekeningen moeten voldoen aan het bouwbesluit en passen binnen het bestemmingsplan van uw gemeente. Een goede bouwtekening zorgt ervoor dat u een optimaal beeld krijgt van de bouwplannen. Zo voorkomt u onaangename verrassingen tijdens de bouw.

ons bureau

De persoon achter Scheerder Bouwadvies is Mark Scheerder.
Na zijn bouwkundige opleiding te hebben afgerond, en na ervaring te hebben opgedaan bij architecten -en bouwkundig adviesbureaus, startte hij zijn eigen bouwkundig teken- en adviesbureau. Service, flexibiliteit, en zorgvuldigheid zijn eigenschappen die Mark karakteriseren. Zijn kracht is zijn vermogen praktisch en oplossingsgericht te denken.

U hebt een kavel en laat daar een woning of bedrijfsgebouw op bouwen, of u wilt uw woning of schuur verbouwen. Scheerder Bouwadvies leidt uw (ver)bouw van ontwerp tot oplevering in goede banen. Ik treed graag op als intermediair tussen u als opdrachtgever, de gemeente en de aannemer.